0
proizvoda u Vašoj korpi

U prodaji "Velika magija" Elizabeth Gilbert


Elizabeth Gilbert američka je autorica nekoliko međunarodnih bestselera. Studirala je političke nauke, a nakon fakulteta nekoliko godina je putovala zemljom radeći i prikupljajući iskustva koja je iskoristila za pisanje svojih uspješnica. Godine 2006. objavila je megabestseler „Jedi, moli, voli“ . Po toj knjizi snimljen je i istoimeni film. Zatim slijede „U dobru i zlu“, „Potpis na svim stvarima“, „Velika magija“ i „Grad za djevojke“.

 

Velika magija nastala je na osnovu govora Elizabeth Gilbert na TED konferenciji o životu ispunjenom svrhom i kreativnošću. Čitatelji svih dobnih skupina i zanimanja godinama pronalaze inspiraciju u njenim knjigama, a Velika magija intimna je priča o kreativnosti u svakodnevnom životu i kreativnom procesu.

Kroz niz zanimljivih primjera iz svog, ali i života drugih, autorica pokazuje koliko je važno pronaći neobične dragulje skrivene u svakom od nas. Velika magija pred čitaoca otvara novi svijet čudesnog i slavi hrabrost i odvažnost.

 

„Velika magija nadahnut će vas da budete radoznali, hrabri, slobodni i, što je najvažnije, kreativni.“

Lauren Conrad

 

„Empatičan i inspirativan vodič za skupljanje hrabrosti za život ispunjen kreativnošću... Gotovo svako ko pročita Veliku magiju osjećat će se nadahnuto, pa čak i da samo sanja o životu bez ograničenja.“

Publisher's Weekly

 

„Kroz priču o velikim umjetnicima, Gilbert demistificira kreativni proces i pomaže u pronalasku svakodnevne inspiracije.“

Harper’s Bazaar

 

„Izrazito osvježavajuće.“

TED Ideas Blog"Greta" Faruka Šehića uskoro u prodaji

"Iza šutnje su planine" Adnana Repeše uskoro u prodaji

"Me'med, crvena bandana i pahuljica" Semezdina Mehmedinovića uskoro u prodaji

"Neko drugi" Envera Kazaza uskoro u prodaji

"Sve ono što u džepove nije moglo stati" Adnana Žetice uskoro u prodaji

Arhiva novosti