0
proizvoda u Vašoj korpi

Klub knjige

Postanite član Kluba knjige buybook.ba i pri svakoj kupovini ostvarite mnogobrojne pogodnosti.
Pogodnosti ostvaruju kupci koji plaćaju gotovinom ili drugim debitnim i kreditnim karticama u Buybookovim knjižarama i putem on-line buybook.ba shopa.
Jednostavna upotreba

Za ostvarenje ovih pogodnosti potrebno je da pravilno popunite pistupnicu koju možete popuniti u našim knjižarama ili je preuzeti s naše web stranice.
Aktivacija Vašeg statusa bit će potvrđena putem maila navedenog u pristupnici najkasnije za 10 dana nakon primanja pristupnice.
Za uspješnu registraciju potrebno je popuniti sva polja označena crvenom zvjezdicom. ( * )
Vaši podaci ni u kojem slučaju neće biti prosljeđivani trećim licima.
Mogućnost ostvarenja popusta možete dobiti kupovinom svih artikala iz našeg asortimana.

Postanite član Kluba knjige i ostvarite popust od 20% i mnoge druge pogodnosti

Članovi kluba, kao redovni kupci, dobijaju privilegiju da na svaka tri mjeseca uživaju sve veće popuste u odnosu na knjižarske cijene. Budući da se Vaš račun kvartalno obračunava, promet koji napravite u prethodnom kvartalu Vam osigurava popust za naredni kvartal. Svaka tri mjeseca Vaš račun će biti nuliran i obračun kreće ispočetka.

Pored informisanosti vezanih za našu kuću članovi kluba će uživati i u startnom popustu od 5% na Buybookova izdanja koji može narasti do 20% zavisno o Vašoj kupovini.
Pravo na dobijanje popusta od 10 % na Buybookova izdanja stiče se kupovinom u minimalnom iznosu od 60,00 KM u periodu od 3 mjeseca od posljednje kupovine.
Pravo na dobijanje popusta od 15 % na Buybookova izdanja stiče se kupovinom u minimalnom iznosu od 90,00 KM u periodu od 3 mjeseca od posljednje kupovine.
Pravo na dobijanje popusta od 20 % na Buybookova izdanja stiče se kupovinom u minimalnom iznosu od 120,00 KM u periodu od 3 mjeseca od posljednje kupovine.
VIP članu se omogućuje popust od 20% na kupovinu svih Buybookovih izdanja i 5% na sve druge artikle.

Pravo na dobijanje VIP statusa člana kluba stiče se kupovinom u minimalnom iznosu od 150,00 KM u periodu od 3 mjeseca od posljednje kupovine.
Popust ostvariv ovim članstvom može se realizovati pod uslovom da član Kluba ispunjava registrovane kupovine u našim knjižarama ili on-line kupovinom buybookovih izdanja svaka tri mjeseca. Ukoliko ovaj uslov ne bude ispunjen gubi se pravo na ostvarivanje popusta koje ovo članstvo nosi. Međutim sve se vraća na staro ponovnom aktivacijom kupca, tj. člana.
Ako član Kluba knjige buybook.ba tokom dva uzastopna tromjesečja ne obavi niti jednu kupovinu, popust mu se za svaki naredni kvartal umanjuje za 5%.

Privilegija na popuste prestaje kada prođe više od godinu dana od posljednje kupovine, ali član Kluba knjige buybook.ba ostaje u našoj bazi, gdje će redovno biti obavještavan za sve događaje naše kuće.
Za sva pitanja u vezi s Klubom knjige buybook.ba možete se obratiti e-mailom na klubknjige@buybook.ba
Članstvo u Kluba knjige buybook.ba se izdaje na neograničen rok.
Svaki član Kluba knjige buybook.ba bit će redovno obavještavan putem e-maila o novim izdanjima, popustima, promocijama kao i svim događajima s kojim je povezana naša kuća.
Popust se ne odobrava na već snižene artikle, promotivne i sajamske cijene.
Da biste koristili Vaše pogodnosti u našim knjižarama, potrebno je da tokom kupovine uposlenike u knjižarama obavijestite o Vašem članskom statusu, kao i o broju Vaše članske kartice.

Želimo Vam ugodnu kupovinu!